Dissident One:ㅤAngst voor volksopstanden: Duitsland en Oostenrijk bereiden repressie voor – DissidentNL

dissident-one:ㅤangst-voor-volksopstanden:-duitsland-en-oostenrijk-bereiden-repressie-voor-–-dissidentnl

05-08-22 05:31:00, Oberfrankenkazerne: Duitse strijdkrachten en politie trainen voor gezamenlijke binnenlandse operaties Worden politici in Duitsland en Oostenrijk steeds banger voor volksopstanden? Toenemende binnenlandse inzet van hun eigen strijdkrachten en twijfelachtige legeroefeningen doen dat wel vermoeden. Politici zijn al lange tijd bezig de obstakels voor binnenlandse operaties op te ruimen.

Na Duitsland bereidt nu ook Oostenrijk zich voor op binnenlandse inzet van het leger, meldt Günther Strauß. Zoals het nieuwsblad Der Standard meldt, hebben de soldaten van de Oostenrijkse strijdkrachten de afgelopen twee weken tijdens de “Oefening Eisenerz 2022” de inzet bij politieke manifestaties in Oostenrijk geoefend. Scherpschieten in open terrein” of “aanvallen vanuit de lucht” werden ook geoefend tijdens de manoeuvre, waaraan onder meer soldaten van het Oostenrijkse jagersbataljon, de militaire politie en de luchtmacht deelnamen. Zijn de Europese staatshoofden en regeringsleiders bang voor opstanden?

Dit zijn bekende beelden van het begin van de massale protestgolf in Sri Lanka: gewapende soldaten grijpen in bij een demonstratie en worstelen de demonstranten met massief fysiek geweld tegen de grond.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: