Dissident One:ㅤDe viervoudig gevaccineerde maskerfanaticus Karl Lauterbach heeft Corona – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-viervoudig-gevaccineerde-maskerfanaticus-karl-lauterbach-heeft-corona-–-dissidentnl

05-08-22 07:35:00,

Zoals hij zelf toegaf, was hij “uiterst voorzichtig” en had hij iedereen maandenlang onophoudelijk gewaarschuwd, of ze het nu wilden horen of niet. Maskers, injecties, lockdowns en andere maatregelen waren zijn dagelijks beroep. Nu heeft het hem toch zelf geraakt.

De Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach is positief getest op Corona en bewijst nu dat vaccinatie veilig en doeltreffend is, meldt Wochenblick.

“De minister is in orde, hij heeft slechts lichte symptomen. Hij voert zijn officiële taken tijdelijk uit vanuit een huiselijke isolatie”, maakte het Duitse Ministerie van Volksgezondheid de ziekte van Lauterbach aan het publiek bekend.

Bovendien waarschuwde het ministerie, waarschijnlijk namens de minister, dat “hieruit blijkt dat bij de zeer besmettelijke omicron-variant besmetting zelfs met uiterste voorzichtigheid niet volledig kan worden uitgesloten”. Een eigenaardigheid die ook steeds meer opgaat voor andere gevaarlijke ziekten, zoals de gewone verkoudheid.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: