Dissident One:ㅤDuitsland: Alles begint opnieuw – en vanaf nu elke drie maanden vaccineren – DissidentNL

dissident-one:ㅤduitsland:-alles-begint-opnieuw-–-en-vanaf-nu-elke-drie-maanden-vaccineren-–-dissidentnl

05-08-22 02:47:00,

In wezen is de nieuwe wet inzake infectiebescherming allesbehalve nieuw. Ook al probeert minister van Justitie Marco Buschmann (FDP) steeds de schijn op te houden dat hij een “liberale” lijn voor zijn partij wil doordrukken: De waarschijnlijk meest gênante minister van Volksgezondheid ter wereld heeft zijn zin volledig gekregen – en laat eens te meer zien dat het land waarvan hij verondersteld wordt het welzijn te behartigen, een door en door zieke natie is, schrijft Vanessa Renner.

Herinner je je de beweringen dat 3G en 2G niet meer zouden bestaan? Dit gebeurde nadat het evaluatieverslag van de commissie van deskundigen het Duitse Coronabeleid een zeer slechte beoordeling had gegeven, ondanks alle duidelijke pogingen om het beleid goed te praten. Sommigen meenden hier een terugkeer naar de normaliteit te bespeuren: de langverwachte ommekeer weg van de vaccinatiedictatuur, voortdurende tests en paniekpropaganda. Eindelijk weer gelijke behandeling voor alle burgers.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: