Dissident One:ㅤDuitsland riskeert “winter van woede” – media – DissidentNL

dissident-one:ㅤduitsland-riskeert-“winter-van-woede”-–-media-–-dissidentnl

05-08-22 03:50:00,

De Duitse federale en regionale regeringen zetten zich schrap voor een mogelijke golf van protesten die deze herfst of winter zou kunnen komen, zo meldden de Duitse omroepen ARD en RBB deze week. Het kabinet van bondskanselier Olaf Scholz vreest dat de stijgende voedsel- en energieprijzen tot sociale onrust kunnen leiden en door diverse “radicale” bewegingen kunnen worden uitgebuit, aldus de media.

Volgens de media zouden de protesten vergelijkbaar kunnen zijn met de protesten die Duitsland meemaakte tijdens de Covid-19 pandemie, toen de regering te maken kreeg met verzet tegen haar lockdown- en vaccinatiebeleid. Volgens de nieuwsdienst Tagesschau van de ARD hebben sommige groepen al geprobeerd om in Berlijn protesten te organiseren onder de slogans “Opstand”, “Oproer” en “Burgeroorlog“, meldt RT.

Volgens de media zouden de nieuwe protesten opnieuw de mensen kunnen verenigen die in Duitsland bekend staan als de “Querdenker” (laterale denkers).

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: