Dissident One:ㅤGrote ommekeer: Italiaans medisch agentschap verklaart dat ‘niet-gevaccineerde’ medici weer aan het werk kunnen (video) – DissidentNL

dissident-one:ㅤgrote-ommekeer:-italiaans-medisch-agentschap-verklaart-dat-‘niet-gevaccineerde’-medici-weer-aan-het-werk-kunnen-(video)-–-dissidentnl

05-08-22 06:02:00,

De klinkende ommekeer van de Federatie komt zonder een verontschuldiging of erkenning voor de pijn, intimidatie, dwang en financiële moeilijkheden die zij medisch personeel hebben bezorgd.

Met het aftreden van de Italiaanse premier Mario Draghi is er een einde gekomen aan de discriminerende Covid-maatregelen van de door de globalisten geleide regering tegen medisch personeel, meldt RAIR. Het Italiaanse regeringsagentschap voor de geneeskunde, de Nationale Federatie van Ordes van Chirurgen en Tandartsen (FNOMCeO), heeft aangekondigd dat alle artsen en medisch personeel die geschorst zijn omdat ze hun Covid-“vaccins” niet hebben gehad, weer aan het werk kunnen.

De klinkende ommezwaai van de Federatie komt zonder verontschuldiging of erkenning voor de pijn, pesterijen, intimidatie, dwang en financiële moeilijkheden die zij de medische beroepsbeoefenaren hebben aangedaan. Tot voor kort liepen de medische overheidsorganisaties voorop in het streven naar verplichte “vaccinaties”, waarbij artsen en medisch personeel verplicht werden de prik te krijgen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: