Dissident One:ㅤHet ruimen van de mensheid gaat versnellen, waarbij veel kinderen en jonge volwassenen worden gedood, terwijl de artsen, politici en predikanten zwijgen – DissidentNL

dissident-one:ㅤhet-ruimen-van-de-mensheid-gaat-versnellen,-waarbij-veel-kinderen-en-jonge-volwassenen-worden-gedood,-terwijl-de-artsen,-politici-en-predikanten-zwijgen-–-dissidentnl

05-08-22 11:27:00,

Het is al een tijdje geleden dat ik heb bericht over de schokkende cijfers in het VAERS-rapportagesysteem van de overheid en sommige van de hartverscheurende verhalen die daarin staan, zoals de recente dood van een 9-jarig meisje uit Californië, twee weken nadat ze een injectie had gekregen.

Het meisje kreeg één dosis van de injectie van Pfizer-BioNTech. Ze had geen vooraf bestaande aandoeningen en was niet in het ziekenhuis opgenomen, schrijft Leo Hohmann.

Ze had twee tot drie dagen last van “buikpijn, keelpijn en pijn op de borst; twee weken na ontvangst van de vaccinatie”, aldus de database.

VAERS-gegevens van 14 december 2020 tot 22 juli 2022 tonen 12.232 bijwerkingen bij 5- tot 11-jarigen, waaronder 313 “ernstige” gevallen en negen sterfgevallen.

De database vermeldt ook 24 gevallen van hartontsteking,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: