Dissident One:ㅤIsraëlische topdeskundige: apenpokken komen van mRNA-vaccin – DissidentNL

dissident-one:ㅤisraelische-topdeskundige:-apenpokken-komen-van-mrna-vaccin-–-dissidentnl

05-08-22 10:19:00,

In 2020 had hij nog advies gegeven aan de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Na de derde dosis van Pfizer, had hij ernstige bijwerkingen. Professor Shmuel Shapira zegt nu dat de apenpokken een gevolg zijn van vaccinatie, meldt TKP.

Professor Shmuel Shapira MD MPH was directeur-generaal van het “Israel Institute for Biological Research” van 2013 tot 2021. Nu zegt hij dat de uitbraak van de apenpokken te wijten was aan de mRNA-vaccins. Hij werd verbannen van Twitter voor dit. In de lijst van de invloedrijkste Joden van 2020, gepubliceerd door de Jerusalem Post, staat Shapira op de tweede plaats.

Twitter verbod na apenpokken tweet

Shapira had Israel’s onderzoek naar een covid-vaccin geleid bij het Instituut voor Biologisch Onderzoek. Hij was een vooraanstaand wetenschapper op dit gebied in Israël en stichtte en leidde de afdeling Militaire Geneeskunde aan de Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: