Dissident One:ㅤNadat de Braziliaanse regering het doden van motorrijders die burgers beroven en doden had toegestaan – om een einde te maken aan deze bedreiging, is dit wat de burgers daar doen!!! – DissidentNL

dissident-one:ㅤnadat-de-braziliaanse-regering-het-doden-van-motorrijders-die-burgers-beroven-en-doden-had-toegestaan-–-om-een-einde-te-maken-aan-deze-bedreiging,-is-dit-wat-de-burgers-daar-doen!!!-–-dissidentnl

05-08-22 10:32:00,

Ik heb een tijdje in Brazilië gewoond, omdat ik hier in Amsterdam als White Supremacist de mooiste vrouw uit Brazilië versierd had 20 jaar geleden.

Toen ik voor het eerst in Sao Paulo landde, een vliegveldje van drie keer niks, waar ze me oppikte, en waarna we over de snelweg reden, reed ze met opzet een motorrijder aan.

WTF, dacht en zei ik. “Als ik hem niet van de weg duw dan berooft ‘ie ons”, antwoordde ze. “Dat ben jij misschien niet gewend maar hier werkt dat zo”.

Dat was mijn eerste introductie met Brazilië, het was net 10 minuten van het vliegveld.

Er lag ook een Colt-45 in het nachtkastje aan haar zijde naast het bed. Zogenaamd om inbrekers neer te schieten, maar meer bedoeld om mijn ballen er af te knallen als ik het gore lef had naar een andere vrouw te kijken.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: