Dissident One:ㅤPoetin: Regering VS creëerde COVID als een biowapen tegen de mensheid – DissidentNL

dissident-one:ㅤpoetin:-regering-vs-creeerde-covid-als-een-biowapen-tegen-de-mensheid-–-dissidentnl

05-08-22 12:13:00,

Vladimir Poetin zegt dat het Russische Ministerie van Defensie een onderzoek instelt naar de rol van het US Agency for International Development (USAID) bij het ontstaan van het Covid-19-virus, meldt RT.

In een persconferentie donderdag waarschuwde het hoofd van de Russische Stralings-, Chemische en Biologische Verdedigingsmacht, luitenant-generaal Igor Kirillov, dat door de VS gesteunde biolaboratoria in Oekraïne illegaal onderzoek hebben verricht en tests hebben uitgevoerd op Oekraïense burgers, en dat “meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, vanaf het grondgebied van Oekraïne naar Amerikaanse en Europese landen zijn geëxporteerd“.

Hij legde verder uit dat een verklaring van Jason Crow, lid van het inlichtingencomité van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, die de Amerikanen waarschuwde dat hun DNA-monsters zouden kunnen worden gebruikt om gerichte biologische wapens te maken, het Russische Ministerie van Defensie ertoe bracht “een nieuwe blik te werpen” op de oorsprong van de Covid-pandemie.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: