Dokter die “Geen Prik, Geen Baan” aanmoedigde krijgt plotseling een hartaanval

dokter-die-“geen-prik,-geen-baan”-aanmoedigde-krijgt-plotseling-een-hartaanval

04-08-22 10:23:00, © Läkemedelsverket Nog op 30 juni heeft de trotse geïnjecteerde arts en voormalig Canadees liberaal parlementslid Dr. Doug Eyolfson duidelijk gemaakt dat hij geen medelijden heeft met degenen die hun broodwinning verloren omdat ze de COVID-19 injecties weigerden, bericht Yudi Sherman.

Eyolfson tweette een verhaal over niet-geïnjecteerde Canadese gezondheidswerkers die de regering van Manitoba aanklagen over haar vaccinmandaat.

“De werknemers zeggen dat zij daardoor hun voornaamste bron van inkomsten zijn kwijtgeraakt, en dat zij ook niet in aanmerking kwamen voor werkloosheidsuitkeringen, waardoor zij aanzienlijke mentale smart hebben geleden,” citeerde Eyolfson in de tweet.

Daarna voegde hij eraan toe: “Was er maar een manier om al dit leed te voorkomen. Misschien een vaccin?”

“The workers say they lost their primary source of income as a result, and were also ineligible for unemployment benefits, causing significant mental anguish.“
If only there was a way to have prevented all this anguish. Maybe a vaccine?

https://t.co/jewKdhX83G

— Dr. Doug Eyolfson (@DougEyolfson) June 29, 2022

De dokter was vorige maand ook razend toen het conservatieve parlementslid Pierre Poilievre wetgeving indiende om alle huidige vaccinmandaten af te schaffen en alle toekomstige vaccinmandaten te verbieden ter ondersteuning van de medische vrijheid.

“Nog meer gevaarlijke toegeving aan een steeds meer losgeslagen rechtse basis,” spuwde Eyolfson op Twitter. “Dit is meer dan onverantwoordelijk. Ons COVID-dodencijfer per hoofd van de bevolking is 1/3 van dat van de V.S., dankzij een op wetenschap gebaseerd overheidsbeleid. [De Conservatieve Partij van Canada] geeft er blijkbaar niet om of u leeft of sterft.”

More dangerous pandering to an increasingly unhinged right-wing base. This is beyond irresponsible. Our COVID death rate per capita is 1/3 that of the U.S., thanks to science-based public policy. CPC apparently does not care if you live or die. https://t.co/eB2Rs19YVf

— Dr. Doug Eyolfson (@DougEyolfson) June 2, 2022

Vorige week kreeg Eyolfson, die vier keer met het COVID-19 vaccin is ingespoten, een plotselinge hartaanval tijdens het joggen in Vancouver’s Stanley Park. Zijn leven werd gered door een brandweerman buiten dienst die toevallig in de buurt was.

“Ik heb altijd geweten dat ik nooit symptomen moet negeren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: