Eindelijk wordt de EU wakker en beseft dat zij hoe dan ook ten dode is opgeschreven

eindelijk-wordt-de-eu-wakker-en-beseft-dat-zij-hoe-dan-ook-ten-dode-is-opgeschreven

05-08-22 10: 55: 00,

Eindelijk, eindelijk lijkt de Europese Unie bij zinnen te komen. Het enige wat ontbrak was dat de Duitse politici begrepen dat zij op het punt staan miljarden te verliezen en het risico lopen op omwentelingen. Het nieuws van het IMF dat het stopzetten van de gastoevoer naar het land de grootste economie van Europa in dit jaar 1,5 procent van haar BBP zal kosten 2022 schrikt de marionet Olaf Scholz meer af dan de communistische wijsneus Sahra Wagenknecht. Ik vraag me af: was het communisme echt zo slecht?

En als Duitsland het licht ziet en zich beklaagt over de volslagen idiotie van de door Washington geleide oorlog tegen de Russen? Nou, het is een beetje voorspelbaar als je erover nadenkt. Het alternatief, een wereldwijde thermonucleaire oorlog die Londen, Parijs en Berlijn als eerste zou verwoesten, lijkt ook minder waarschijnlijk. Dat zou generaties van gekweekte middelmatigheid wegvagen. Maar wat kunnen we hierna verwachten?

Als iemand weet hoeveel de Russen van een goede grap houden,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: