“Gekke” vragen die iedereen had moeten stellen over Covid-19

“gekke”-vragen-die-iedereen-had-moeten-stellen-over-covid-19

05-08-22 05: 38: 00,

Een van de meest verbazingwekkende dingen in de afgelopen meer dan twee jaar was hoe je door het stellen van bepaalde vragen werd bestempeld als “gek”, “dom”, “samenzweringstheoreticus”, enz. Vragen die, als ze “vóór COVID” waren gesteld, … normaal zouden zijn geweest.

Laten we dus in onze kasten graven en onze nu wat uit de mode geraakte kleren aantrekken, in een tijdmachine stappen en terugreizen, laten we zeggen naar het jaar 2014. (Ik kies 2014 voor de “beheersing” van het Trump Derangement Syndrome dat het jaar daarop het halve land en het grootste deel van de media in zijn greep hield.)

Overheidsfunctionarissen en de media vertellen ons ademloos dat een dodelijk virus welig tiert en dat we speciale maatregelen moeten nemen, waaronder het vaccineren van iedereen. Voordat je je mouwen oprolt voor een injectie, zou je vragen stellen.

Met betrekking tot de ziekte, zou je vragen:

Hoe ernstig is de ziekte?

Wat is mijn risico,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: