Het vaccinatie schade dashboard met bijna 77.000 doden

het-vaccinatie-schade-dashboard-met-bijna-77.000-doden

05-08-22 04:22:00,

 

De nieuwste cijfers van VAERS (USA) en Eudravigilance (EU landen) zijn weer binnen.

Bij deze instellingen dient de (vermoedelijke) schade die is opgelopen na medicijngebruik en vaccinatie te worden gemeld door medici, farmaindustrie of particulieren.

Uit meerdere onderzoeken blijkt dat in de praktijk slechts tussen de 1 en 10 % van de werkelijke schade wordt gemeld. Maar zelfs op basis van deze rapportages mogen we een ieder die meewerkt aan het fabriceren, promoten, verplichten en injecteren van de ‘covid vaccins’ die geen vaccin zijn, gerust beschuldigen van genocide. Helaas is deze groep misdadigers zo groot en invloedrijk dat het wel nooit tot vervolging zal komen.

Europa:

Zeven-en-veertig Duizend overlijdens!!!!!!!!

Ruim 4,7 Miljoen gewonden en zieken!!!!!!

Door de mRNA spuiten die volgens de misdadigers veilig en effectief is.

 

Bijna de helft van de melding betreft ernstige aandoeningen waarvan velen levensbedreigend en/of permanent.

USA

 

30.000 doden in de VS!!!!

Ruim 1,3 miljoen meldingen van vaccinatie schade, waaronder ook bijna de helft ernstige, blijvende en levensbedreigende gevolgen.

 

WOB

Na heel lang traineren en sabotteren door de ministers van gezondheid de jonge en kuipers zijn er eindelijk, op basis van de wet openbaarheid bestuur (WOB), een stapel documenten vrijgegeven en een paar ijverige onderzoekers komen met resultaten waarvan je achterover zou vallen van verbazing.

Niet gelezen in het AD, De Volkskrant? Niet gehoord bij de NOS?

Als die aandacht zouden gaan besteden aan de vaccinatie schade en het beleid van het ministerie van volksgezondheid, zou het hele kaartenhuis instorten en de jonge voor lange tijd achter tralies verblijven.

Maar de nos en de krantjes lopen braaf aan de leiband en het interesseert ze helemaal niets dat u er invalide van raakt of dood aan gaat.

Hier slechts één voorbeeld van dictator de jonge, schoolmeestersopleiding en daardoor gehinderd door zo weinig kennis dat hij het beter weet dan doktoren die 8 jaar of meer gestudeerd hebben.

 

 

 

Philip Laster

De jongeman op de hoofdfoto, links bovenaan is Phillip Laster Jr.

Hij overleed op het sportveld nadat hij zijn gifspuit had laten injecteren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: