Is de wereld klaar voor een BRICS-reservevaluta? En is deze munt überhaupt klaar?

is-de-wereld-klaar-voor-een-brics-reservevaluta?-en-is-deze-munt-uberhaupt-klaar?

05-08-22 05: 31: 00,

De vereniging van de opkomende economieën van Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika, bekend onder de naam “BRICS”, is er in de loop van haar inmiddels meer dan dertienjarige bestaan in geslaagd om zich ondanks alle moeilijkheden te profileren als een van de invloedrijkste internationale verenigingen. Als tegenpool van de door het Westen gedomineerde wereldorde proberen de BRICS-landen in het kader van hun samenwerking alles in het werk te stellen om een nieuwe, rechtvaardiger, multipolaire toekomst voor de wereldgemeenschap mogelijk te maken. Dit gaat echter gepaard met enorme uitdagingen op velerlei gebied, waarvan de beheersing vooral de politieke wil van het opkomende blok zal vergen.

Om de huidige orde fundamenteel te kunnen veranderen, hebben de BRICS-landen besloten tal van fundamentele hervormingen op mondiaal niveau door te voeren. Een kernpunt van de groep van staten is verandering

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: