Laat Rusland de VN en het Rode Kruis niet toe in het detentiecentrum in Jelenovka?

laat-rusland-de-vn-en-het-rode-kruis-niet-toe-in-het-detentiecentrum-in-jelenovka?

05-08-22 04: 01: 00,

Kiev ontkent dat het het krijgsgevangenkamp in Jelenovka heeft beschoten, en westerse media melden dat Rusland geen onderzoek door de VN en het Rode Kruis toestaat. Wat is de achtergrond?

Het feit dat het Oekraïense leger het gevangenenkamp in Jelenovka bij Donetsk, waar voornamelijk Azovstrijders worden vastgehouden die zich in Azovstal hebben overgegeven, heeft beschoten, wordt door Kiev ontkend. In plaats daarvan beweert Kiev dat Rusland de explosie zelf heeft veroorzaakt en de westerse media steunen deze bewering.

Bovendien beweert het Westen dat Rusland geen bezoek van delegaties van de VN en het Internationale Rode Kruis aan het kamp toestaat. Ik weet uit de eerste hand dat dit onzin is en zal hier uitleggen wat er werkelijk aan de hand is, waarom de delegaties van de VN en het Rode Kruis het kamp niet mogen bezoeken en vooral, wie de bezoeken verhindert.

Het geplande bezoek van de VN

Ik had gepland om Donetsk op woensdag deze week te verlaten.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: