NachDenkSeiten:ㅤBrieven aan lezers over “De wereld brandt en de VS blijft ontvlammen”

nachdenkseiten:ㅤbrieven-aan-lezers-over-“de-wereld-brandt-en-de-vs-blijft-ontvlammen”

05-08-22 01: 30: 00,

Jens Berger onderzoekt in zijn artikel de achtergrond van de reis van de voorzitster van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, naar Taiwan. Er is daar een “conflict dat kan uitgroeien tot een derde wereldoorlog.” China beschouwt Taiwan als “een soort afvallige provincie”. De VS wilden Taiwan evenmin erkennen, maar bleven er wapens leveren. Sinds Joe Biden in functie is, zou “een gestage uitbreiding van de militaire aanwezigheid van de VS direct voor de kust van China” het conflict met China verhevigen. Pelosi’s reis naar Taiwan is “het hoogtepunt tot dusver van een lange reeks provocaties door de VS om China in een militair conflict te betrekken”. Bedankt voor het insturen van de ingezonden brieven, Ala Goldbrunner heeft de selectie voor u samengesteld.

1e ingezonden brief aan de redactie

Geachte heer Berger!

Dank u, zeer goed, duidelijk artikel. Je hebt alles gezegd wat belangrijk is. Laten we eens kijken waar deze gerichte provocatie ons vanavond brengt.

Wat betreft uw laatste paragraaf over Duitslands zielige buitenlandse beleid. De verantwoordelijke Groenen springen er zonder noodzaak, zonder reden, zonder consideratie (dank u) onmiddellijk in en verkondigen blinde gehoorzaamheid aan de Amerikaanse doctrine waar iedereen bij is en voordat er iets gebeurd is.

In welk verkiezingsprogramma stond dat deze partij elke oorlog volgt die zich aandient?

Kunnen ze dat zo gemakkelijk doen met de kracht van hun watersoep?

Of moet het volk eindelijk eens gevraagd worden?

Op zijn minst de Bondsdag met debat en hoofdelijke stemming?

Ik wil geen oorlog met China voor de VS!

Het is gewoon niet te geloven!

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: