Nederland is nu ground zero voor de wereldwijde hongersnoodagenda nu de regering een nep stikstofcrisis creëert om de landbouwsector van het land te vernietigen

nederland-is-nu-ground-zero-voor-de-wereldwijde-hongersnoodagenda-nu-de-regering-een-nep-stikstofcrisis-creeert-om-de-landbouwsector-van-het-land-te-vernietigen

05-08-22 05:01:00,

Voordat we hier induiken, is het belangrijk om stikstof en zijn rol op aarde te begrijpen. De lucht die de mensen inademen bestaat voor 78% uit stikstof, 22% uit zuurstof en 1% uit andere dingen. De mens ademt al zijn hele bestaan op aarde stikstof in. De meeste stikstof in de atmosfeer van de aarde zijn N2-moleculen, die meestal inert zijn (chemisch niet-reactief). Stikstofoxiden, zoals ammoniak (NH3) en stikstofmonoxide (NO) zijn de “slechte” nitrogenen waarvan de klimaatverandering mensen zeggen dat ze ons allemaal zullen doden. Maar geen voedsel hebben zal ons allemaal veel sneller doden, schrijft TheCOVIDBlog.com.

Stikstofoxiden zijn feiten van het leven op aarde. Lachgas (N2O), ook bekend als “lachgas” en “whippets“, is het op twee na meest voorkomende stikstofoxide in de lucht, volgens het U.S. Environmental Protection Agency. Natuurlijke bronnen van N2O, waaronder de oceanen en de bodem onder natuurlijke vegetatie, zijn goed voor 62% van alle N2O. Stikstofdioxide (NO2) en stikstofmonoxide (NO) zijn de twee meest voorkomende stikstofoxiden. Het meeste NO2 is afkomstig van tabaksrook, kachels en verwarmingstoestellen. De voornaamste bronnen van NO zijn de verbranding van fossiele brandstoffen en de toevoeging van meststoffen aan de bodem.

Het is waar dat de grootste menselijke bijdrage van stikstofoxiden van de landbouw komt. Maar uit een studie uit 2017 van de Universiteit van Virginia en The Organic Center blijkt dat biologische landbouw (d.w.z. met gebruik van mest en compost als meststof en zonder chemische bestrijdingsmiddelen) de nieuwe reactieve stikstofuitstoot met 64% vermindert ten opzichte van de “conventionele” landbouw.

Toch is minder dan 1% van de landbouwgrond in de VS en slechts 4% van de Nederlandse landbouwgrond biologisch gecertificeerd. Intussen maken reusachtige bedrijven – Monsanto/BASF, DuPont/Dow, en Syngenta/ChemChina – al die giftige bestrijdingsmiddelen en bezitten zij via octrooien alle zaden die voor voedingsmiddelen geplant worden. Deze drie bedrijven beheersen de hele wereldwijde landbouwindustrie.

Als de uitstoot van stikstofoxide werkelijk een wereldprobleem zou zijn, dan zouden de machthebbers The powers that be (TPTB) de voornoemde bedrijven gewoon kunnen opdoeken en investeren in biologische landbouw. Maar wij weten allemaal dat oprechte bezorgdheid om de mensheid voor deze mensen geen prioriteit is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: