Presidenten doden omdat ze kunnen

presidenten-doden-omdat-ze-kunnen

05-08-22 03: 02: 00,

Wat als het doel van het sturen van bijna 60 miljard dollar in contanten en militaire hulp naar Oekraïne is om de oorlog te verlengen die Oekraïne alleen kan winnen als er Amerikaanse troepen bij betrokken zijn? Wat als de regering Oekraïne in zes maanden meer geleende federale dollars ter beschikking stelt dan de volledige jaarlijkse begroting van Oekraïne? Wat als de regering Amerikaanse troepen in deze oorlog wil om de Amerikaanse kiezers af te leiden van de desolate economische, culturele en sociale puinhoop die Amerika is geworden?

Wat als er vandaag Amerikaanse troepen ter plaatse zijn in Oekraïne? Wat als zij niet in uniform zijn, zodat de regering op geloofwaardige wijze kan ontkennen als haar gevraagd wordt of er troepen vechten? Wat als troepen die niet in uniform zijn en gevangen worden genomen, als spionnen kunnen worden geëxecuteerd? Wat als het de regering niet kan schelen?

Wat als,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: