Russische Ministerie van Defensie noemt COVID-19 een VS biowapen

russische-ministerie-van-defensie-noemt-covid-19-een-vs-biowapen

05-08-22 01: 47: 00,

Het Russische ministerie van Defensie noemde COVID-19 in een verklaring over het biowapenprogramma van de VS in Oekraïne op 4 augustus een door de VS ontwikkeld biowapen.

Ik herinner u eraan dat de Russische verklaringen over het biowapenprogramma van de VS geen Russische propaganda zijn, maar dat ik en mijn informant, met wie ik onderzoek heb gedaan voor het boek “Inside Corona“, veel van de nu door Rusland gepubliceerde informatie al kenden uit publiek toegankelijke bronnen. Het Pentagon heeft echter het grootste deel ervan van het net gehaald nadat de Russische vrijlatingen begonnen, om zijn sporen uit te wissen, zoals ik hier heb uiteengezet. Als u niet weet waar het boek over gaat, lees dan deze twee opeenvolgende artikelen erover, eerst deze en dan deze.

Mijn informant en ik hebben van september tot november aan het boek gewerkt 2021 en hebben de kwestie slechts terloops aangestipt in het boek,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: