Stop de boosters! 6 tot 42 keer hoger risico om aan de gevolgen van vaccinatie te sterven

stop-de-boosters!-6-tot-42-keer-hoger-risico-om-aan-de-gevolgen-van-vaccinatie-te-sterven

05-08-22 08:01:00, Prefeitura Campinas Uitgaande van een veronderstelde werkzaamheid van het vaccin van 100% en een sterfterisico dat gebaseerd is op de oversterftecijfers van het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek van vorig jaar, moet de conclusie zijn dat vaccinatie over het algemeen het risico alleen maar verhoogt. Dat is de conclusie van vier onderzoekers die hun bevindingen hebben gepubliceerd op de website van Maurice de Hond.

Zij merken op dat de veronderstelde werkzaamheid van de nog op de markt te brengen vaccins voor de nog onbekende variant in september waarschijnlijk ook ver onder de 100 procent zal liggen. Bovendien is de omvang van de bijwerkingen nog onbekend. De bewering van de regering dat het vaccin “veilig en doeltreffend” is, staat onder zware druk, aldus de onderzoekers.

Zij merken op dat mensen zes tot 42 keer meer kans hebben om aan vaccinatie te sterven dan aan corona.

Het inenten van mensen onder de 60 lijkt bijna nooit enig nut te hebben, schrijven de vier. “Als we kijken naar de golven sinds de vaccinatie tot eind 2021, lijkt de vaccinatie ook daar meer kwaad dan bescherming te hebben gedaan. Er zijn ongeveer 7.000 sterfgevallen aan Covid te wijten, tegenover een oversterfte van 16.000, die nog steeds toeneemt. Er is ook een sterke daling van het aantal sterfgevallen door “andere ziekten”, wat wijst op een aanzienlijk deel “met Covid”. Het lijkt moeilijk te beweren dat vaccins “veilig en doeltreffend” zijn.”

Gepensioneerd statisticus Herman Steigstra, een van de auteurs, schreef op Twitter: “Dus stop #herhaalprik NU.”

Via Uncutnews.ch.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alles wat je moet weten over het falen van het Covid-vaccin in één grafiek

Lees meer over:  » Lees verder

%d bloggers liken dit: