Stralingsleed.nl:ㅤIs corona het gevolg van 5G?

stralingsleed.nl:ㅤis-corona-het-gevolg-van-5g?

05-08-22 08:50:00,

Er circuleren nieuwe varianten
Volgens Annemiek Van der Eijk, arts-microbioloog en viroloog, circuleren er in de zomer van 2022, nieuwe varianten van het corona-virus. “We kennen intussen allemaal de omikronvariant, en binnen die omikronvariant zien we nu nieuwe subvarianten opkomen. De BA.1, BA.2, BA. 4 en BA.5 bijvoorbeeld”, stelt Van der Eijk. “Het is dan belangrijk om te realiseren dat, ook al heb je corona gehad en ben je gevaccineerd, je het virus opnieuw kan krijgen”.

Het coronavirus is begonnen in Wuhan, China, waar sinds 26 februari 2019 een honderdtal 5G zendmasten werden geïmplanteerd. Eind 2019 stak corona de kop op.

Na 2G en 3G is in 2022 hoofdzakelijk 5G operationeel
Nu, in 2022 wordt er dan ook beweerd dat 5G mensen vatbaarder maakt voor het coronavirus of dat 5G zelfs de oorzaak is van het coronavirus!

Wat er gebeurd bij gebruik van 5G
Mike Adams, Health Ranger, zegt dat de doorlaatbaarheid van de celmembranen wordt veranderd door 5G. Dat door blootstelling aan straling van 5G, die anders is dan 3G of 4G, cellen veranderen in een lichaam. Dat veranderen gebeurd door de hemoglobine2 en rode bloedcellen1. Cellen die verantwoordelijk zijn voor het transport van zuurstof door het lichaam.

1Rode bloedcellen of erytrocyten zijn bloedcellen die, dankzij het transporteiwit hemoglobine,  dat hun hoofdbestanddeel vormt, via het bloed zorgen voor het transport van zuurstof en koolstofdioxide, tussen de longen en de andere weefsels in het lichaam. 

2Hemoglobine – afgekort ‘Hb’ – is een eiwit in je bloed dat zuurstof van je longen naar de rest van je lichaam vervoert. Tegelijkertijd voert het de afvalstof koolstofdioxide (CO2) af van je bloedbanen naar je longen, waarna je het uitademt. In elke rode bloedcel zitten ongeveer 270 miljoen Hb-moleculen die zorgen voor de rode kleur van je bloed. 

Zichtbare linken tussen 5G en het coronavirus
Dat hier geen aandacht voor komt is op zijn hoogst gezegd: vreemd. Mark Broomhall heeft namelijk voor UNESCO over een periode van vijftien jaar, al vanaf 2000 tot 2015, onderzoek gedaan naar de impact van straling van de zendinstallaties op dieren in het eeuwenoude regenwoud Nightcap National Park in Australië, dat op de Wereld-erfgoedlijst staat. Wat de gevolgen van zijn van het installeren van verschillende generaties 3G en 4G (in 2012 en 13) zendmasten op de berg Mt.

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: