Studie: Deeltjes van onduidelijke oorsprong in het bloed van gevaccineerde mensen

studie:-deeltjes-van-onduidelijke-oorsprong-in-het-bloed-van-gevaccineerde-mensen

05-08-22 11:04:00, Volgens de onderzoekers zouden sommige van de onderzochte bloedmonsters van de meer dan 1.000 symptomatische mensen grafeendeeltjes kunnen zijn.
Dit is echter niet bewezen.

Een van de meest angstaanjagende berichten die op alternatieve en sociale media circuleerden na de start van de “Covid”-vaccinatiecampagne, was dat grafeen waarschijnlijk werd ontdekt in het bloed van gevaccineerden (we rapporteerden hier bijvoorbeeld erover).

Tot nu toe is echter geen van deze analyses gepubliceerd in een vaktijdschrift. Ze konden daarom niet door vakgenoten worden beoordeeld. Het eerste bijbehorende onderzoek is inmiddels gepubliceerd in de vakpublicatie Desinfectie (de Engelse tekst is te vinden in de tweede helft van het onderzoek). Er moet echter worden opgemerkt dat het tijdschrift niet op PubMed staat.

De Italiaanse studie presenteert de resultaten van microscopische donkerveldanalyses van het bloed van 1086 patiënten die naar het Giovannini Biodiagnostic Center werden verwezen voor verschillende ziekten na de injectie van mRNA-“vaccins”. De genpreparaten zijn de producten van Pfizer/BioNTech en Moderna.

Een maand na de injectie identificeerden de onderzoekers bij 948 proefpersonen (94%). Deeltjes in verschillende vormen en maten van onduidelijke oorsprong en een opeenhoping van rode bloedcellen. Bloedonderzoek werd uitgevoerd bij 12 proefpersonen met dezelfde methode vóór de injectie en toonde een volledig normaal bloedbeeld. Volgens de auteurs versterken de gevonden veranderingen na de “vaccinatie” het vermoeden dat deze te wijten zijn aan de vaccins.

Vier klinische gevallen, geselecteerd als representatief voor de hele casusreeks, worden gedetailleerd beschreven in het onderzoek met hun respectievelijke foto’s. Er zijn meer studies nodig om de exacte aard van de deeltjes in het bloed te bepalen en om mogelijke oplossingen te identificeren, aldus de wetenschappers.

Een van de gepresenteerde zaken is een 33-jarige man. Hij is een atleet en was blijkbaar gezond voor de injectie. Een maand na ontvangst van het Pfizer-preparaat klaagde hij over uitgesproken zwakte (asthenie), constante hoofdpijn die niet reageerde op de gebruikelijke medicatie, evenals diffuse reumatische gewrichtspijn (artralgie) en kortademigheid bij inspanning.

Abb. 1a und 1b. Bron: Disinfection

De afbeelding links toont de bloedtoestand van de patiënt vóór de injectie. Op de rechterafbeelding, een maand na de eerste dosis, zijn deeltjes te zien in het midden van de rode bloedcellen, sterk geclusterd rond de exogene deeltjes.

Abb. 2. Bron: Disinfection

De afbeelding toont twee exogene deeltjes en klitten van het eiwit fibrine twee maanden na injectie.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: