Tacheles is helaas geannuleerd deze week

tacheles-is-helaas-geannuleerd-deze-week

05-08-22 06: 00: 00,

Omdat ik deze week zo veel op reis was en nu andere afspraken in Moskou had, konden Robert Stein en ik deze week geen Tacheles-programma opnemen.

Ik was deze week veel onderweg. Op maandag was ik in het biolab in Rubezhnoe, op woensdag heb ik vele uren gereisd om van Donetsk naar Rostov aan de Don te komen, en op donderdag heb ik meer dan duizend kilometer met de auto afgelegd van Rostov naar Moskou. Toen ik vrijdag in Moskou aankwam, had ik meteen een uitnodiging voor een televisieprogramma over de onderwerpen Donetsk en vooral de laatste publicaties van het Russische ministerie van Defensie over de Amerikaanse biowapens in Oekraïne.

Om deze redenen ben ik er deze week nauwelijks aan toe gekomen om te schrijven, en ook om deze reden hebben Robert Stein en ik geen datum gevonden waarop we de vier uur hadden kunnen doorbrengen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: