The Saker:ㅤAnatomie van de EU “gas crisis”

the-saker:ㅤanatomie-van-de-eu-“gas-crisis”

05-08-22 01: 30: 00,

door Jorge Vilches voor de Saker blog

Europa heeft vandaag geen – of misschien wel nooit – een doeltreffende visie gehad op de no-nonsense existentiële strategie die het nodig heeft om in vrede te kunnen overleven. Bovendien houden de EU-leiders, alsof ze zich niet bewust zijn van het komende debacle, stug vast aan hun mislukte beleid. Nu stelt oud-bondskanselier Gerhard Schröder voor om de door de EU zelf veroorzaakte ´gascrisis´ op te lossen door de Nord Stream 2 (NS2) gaspijpleiding te lanceren… hoewel de Duitse autoriteiten het idee herhaaldelijk hebben verworpen.

Vandaag wordt de EU geregeerd door kinderachtige impulsen die noodzakelijkerwijs leiden tot verwarring en zelfbeschadiging. Eerst legt de EU zeer verlammende sancties op aan haar Russische partner en vervolgens eist zij van haar volledige levering van aardgas – zelfs in de huidige meest bijzondere situatie – terwijl zij bekende contractclausules flagrant overtreedt. Het is dan ook duidelijk dat de veronderstelde Europese ‘energiecrisis’ als zodanig niet echt bestaat,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: