Trudeau’s plan is een directe bedreiging voor de voedselvoorziening.

trudeau’s-plan-is-een-directe-bedreiging-voor-de-voedselvoorziening.

05-08-22 10: 21: 00,

Premier Justin Trudeau spreekt op het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, op 23. Januari 2018Paul Chiasson/The Canadian Press

armstrongeconomics.com: Verbod op kunstmest leidt tot voedseltekorten

De Canadese premier Trudeau stelt voor het gebruik van kunstmest te verminderen, met een globalistisch doel van nul emissies tegen 2030. Alle indicatoren wijzen erop dat de voedseltekorten toenemen, en toch maken politici de landbouw voortdurend moeilijker. Trudeau’s plan roept op tot een 30-procent reductie van meststoffen en vormt een directe bedreiging voor de voedselvoorziening.

Fertilizer Canada denkt dat dit plan de landbouw al in 2023 zal schaden. Volgens het bureau zou Canada alleen al tussen 2023 en 2030 meer dan 160 miljoen ton zomertarwe, canola en maïs kunnen verliezen. De minister van landbouw van Alberta, Nate Horner, zei dat de wereld naar Canada kijkt om de voedselproductie te verhogen in tijden van schaarste en dat de regering met dit verbod meer kwaad dan goed doet.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: