Twitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins

twitter-censureert-pfizer-vaccingewonde-israelische-covid-vaccindirecteur-professor-shmuel-shapira,-suggereerde-dat-de-uitbraak-van-de-apenpokken-verband-hield-met-mrna-vaccins

05-08-22 04:01:00, Gantz und Shmuel Shapira / Foto: Ariel Hermoni, Ministerie van Verdediging, PR Professor Shmuel Shapira MD MPH (kolonel), die van 2013 tot 2021 directeur was van het Israëlisch Instituut voor Biologisch Onderzoek, beweert dat de uitbraak van de apenpokken te maken heeft met mRNA-vaccins. Professor Shapira is ook de oprichter en het hoofd van de afdeling Militaire Geneeskunde aan de Faculteit Geneeskunde van de Hebreeuwse Universiteit en van het IDF Medical Corps. Hij is Senior Research Fellow aan het International Institute for Counter-Terrorism (ICT) van de Reichman Universiteit in Israël, schrijft Kanekoa.

Voordien was Shapira adjunct-directeur-generaal van de Hadassah Medische Organisatie en directeur van de Hadassah School of Public Health aan de Hebreeuwse Universiteit. Hij is gepensioneerd kolonel bij de Israel Defense Forces (IDF) en was hoofd van de trauma-eenheid van de IDF.

Hij heeft meer dan 110 peer-reviewed wetenschappelijke artikelen gepubliceerd en is de redacteur van Essentials of Terror Medicine, Best Practice for Medical Management of Terror Incidents, en Medical Response to Terror Threats.

Vorige week werd Professor Shapira, die “lichamelijk letsel” opliep na zijn derde Pfizer-vaccinatie, door Twitter gecensureerd en gedwongen een bericht te verwijderen waarin stond: “Apenpokken-gevallen waren jarenlang zeldzaam. De laatste jaren is er in Israël één enkel geval gedocumenteerd. Het is aangetoond dat de mRNA-vaccins het natuurlijke immuunsysteem verstoren. Een uitbraak van apenpokken na massale vaccinatie tegen Covid: is geen toeval.”

Prof. @shmuelcshapira, head of Israel Biological Institute (the most senior medical-scientific position in Israel) posted on the connection between monkeypox and you-know-what.

Twitter locked his account and forced him to delete it. They know more about biology than him 🤡 pic.twitter.com/QeIsWjSktt

— Dr. Eli David (@DrEliDavid) July 28, 2022

Professor Shapira, die in januari 2022 zijn Twitter-account opende, heeft zich steeds kritischer uitgelaten over mRNA-vaccins sinds hij voor het eerst de Genesis Award van Israël aan de kaak stelde omdat die aan Pfizer CEO Albert Bourla werd uitgereikt.

Op 18 januari 2022 zei Shapira (uit het Hebreeuws vertaald door Google): “De Israëlische Genesis Award werd aan de CEO van Pfizer gegeven, zo ellendig. In plaats van hem aan een Israëlische wetenschapper te geven, en dat voor een middelmatig, kortwerkend vaccin dat Pfizer een winst van miljarden opleverde,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: