Viktor Orbán van Hongarije krijgt staande ovatie in Amerika voor verdedigen familiewaarden – “Minder travestieten en meer Chuck Norris”!

viktor-orban-van-hongarije-krijgt-staande-ovatie-in-amerika-voor-verdedigen-familiewaarden-–-“minder-travestieten-en-meer-chuck-norris”!

05-08-22 10: 08: 00,

Kortom: De moeder is een vrouw. De vader is een man. En laat onze kinderen met rust. Punt. Einde discussie”, eiste de politicus onder daverend applaus.

In een toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) die deze week werd gehouden, kreeg de Hongaarse premier Viktor Orbán een daverend applaus voor zijn uitgesproken verdediging van het huwelijk, de traditionele gezinseenheid en zijn openlijke verwerping van de radicale genderideologie.

“Hongarije zal de instelling van het huwelijk als de verbintenis van één man en één vrouw beschermen!” vertelde Orbán de juichende menigte op CPAC in Dallas op donderdag in een toespraak getiteld “How We Fight.”

“Familiebanden moeten gebaseerd zijn op het huwelijk, of de relatie tussen ouders en kinderen. Kortom, de moeder is een vrouw. De vader is een man. En laat onze kinderen met rust. Punt. Einde discussie,” voegde de conservatieve regeringsleider eraan toe, waarop de camera liet zien,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: