Vooraanstaand vaccinwetenschapper: Covid-vaccins doden 1 op 800 60-plussers en moeten onmiddellijk uit de handel worden genomen

vooraanstaand-vaccinwetenschapper:-covid-vaccins-doden-1-op-800-60-plussers-en-moeten-onmiddellijk-uit-de-handel-worden-genomen

05-08-22 03: 17: 00,

Boostervaccinatie van het Covid-vaccin bij ouderen leidt tot één sterfgeval per 800 toegediende dosis en moet daarom onmiddellijk worden stopgezet, aldus een vooraanstaand vaccinwetenschapper.

Dr. Theo Schetters, een in Nederland gevestigde vaccindeskundige die een leidende rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van een aantal vaccins, heeft de officiële gegevens van de Nederlandse overheid geanalyseerd en een zeer sterke correlatie gevonden tussen het tijdstip van toediening van de vierde vaccindosis in het land en het aantal extra sterfgevallen, zoals blijkt uit de onderstaande grafiek. Belangrijk is dat in Nederland de herhalingsvaccinaties in verschillende regio’s over verschillende weken zijn gespreid, waardoor een analyse per regio mogelijk is en het effect kan worden bevestigd.

Dr. Schetters, winnaar van de Eremedaille van de Faculteit Farmacie van de Universiteit van Montpellier in Frankrijk, vertelde Dr Robert Malone, een uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie, dat artsen momenteel “allerlei symptomen zien waar ze geen weet van hebben.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: