Voormalig vice-president van Pfizer concludeert: “Er bestaan geen luchtwegvirussen”.

voormalig-vice-president-van-pfizer-concludeert:-“er-bestaan-geen-luchtwegvirussen”.

05-08-22 03: 07: 00,

De machthebbers – de mensen achter deze wereldwijde misdaad om de mensheid te overheersen – hebben gedaan alsof er een gevaarlijk nieuw respiratoir virus is. “Op geen enkel moment is er een nieuwe bedreiging voor de gezondheid geweest,” vertelde Mike Yeadon, een voormalig vice-president van Pfizer, aan Peter Mcilvenna in een interview.

Het enige dat is veranderd is de PCR-test. “Sommige mensen denken dat er een nieuw virus is, maar als dat zo is, is het niet gevaarlijker dan de griep. Het toeval wil dat de griep op hetzelfde ogenblik verdween,” zegt Yeadon.

De gepensioneerde farmacoloog heeft onlangs nieuwe informatie ontvangen die volgens hem aantoont dat de ademhalingsvirussen zoals wij die kennen, niet bestaan. “Ja, mensen worden ziek. Ze krijgen verkoudheid en griep, maar we weten niet wat de oorzaak is,” zei Yeadon. “In ieder geval geen virussen van de luchtwegen.”

Hij zei eerder dat mensen niet bang hoeven te zijn voor Covid.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: