Waarom de turbine voor Nord Stream niet aan Rusland kan worden geleverd

waarom-de-turbine-voor-nord-stream-niet-aan-rusland-kan-worden-geleverd

05-08-22 01: 35: 00,

Duitse media en politici verwijten Rusland dat het de turbine voor Nord Stream niet aanvaardt. Zij verhullen echter de werkelijke redenen.

Duitse politici en media steken elkaar de loef af met het verwijt aan Rusland dat het de turbine voor Nord Stream, die na zijn terugkeer uit Canada in Duitsland zal worden opgeslagen, niet heeft aanvaard. Minister van Economische Zaken Habeck verklaart dat alle papieren in orde zijn en beschikbaar zijn, waarbij hij als “bewijs” aanvoert dat hij ze zelf in handen heeft gehad. Kanselier Scholz reed zelfs naar de turbine om zich door de pers voor de turbine te laten fotograferen en kondigde aan:

“Het ding is perfect. Het enige wat iemand hoeft te zeggen is: Alsjeblieft, stuur het!”

Gazprom heeft nu op haar Telegram kanaal een gedetailleerde verklaring gepubliceerd waarin zij uitlegt waarom zij de turbine niet kan accepteren. Ik heb de verklaring vertaald en zal de formeel geformuleerde verklaring na de vertaling als volgt toelichten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: