Wall Street, de Nazi’s en de misdaden van de Diepe Staat

wall-street,-de-nazi’s-en-de-misdaden-van-de-diepe-staat

05-08-22 02: 01: 00,

Ik zou dit voortreffelijke artikel willen inleiden met een opmerkelijk uittreksel ervan, quasi als “voorafje” (mijn nadruk):

Quandts schoondochter Johanna was van moederszijde de kleindochter van Max Rubner, die aan het hoofd stond van het Instituut voor Hygiëne van de Friedrich Wilhelm Universiteit, dat later in verband werd gebracht met eugenetische experimenten van de Nazi’s. Het is dan ook opmerkelijk dat Johanna Quandt de Charité-stichting tussen 2014 en 2022 40 miljoen euro heeft gegeven voor de oprichting van het Berlijnse instituut voor gezondheidsonderzoek, waarvan Christian Drosten 2017 directeur is geworden. Haar dochter Susanne Klatten (de rijkste vrouw van Duitsland) woonde 2017 de Bilderbergbijeenkomst bij, samen met Jens Spahn, de Young Global Leader die 2018 werd benoemd tot Duits minister van Volksgezondheid. Klatten is ook eigenaar van het bedrijf Entrust (dat door de Britse regering is gecontracteerd om vaccinatiepaspoorten te produceren), wat haar in verband brengt met de biodigitale bewakingsagenda “Covid-19”. Andere “Nazi miljardairs families” die vandaag de dag nog steeds invloedrijk zijn, zijn Flick, von Finck,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: