Wereldpolitieagent spelen is een fulltime baan

wereldpolitieagent-spelen-is-een-fulltime-baan

05-08-22 05: 39: 00,

Alle staatshoofden en topambtenaren die vandaag de dag in de zogenaamde westerse wereld aan de macht zijn, lijken te zijn vergeten dat de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) 1949 werd opgericht als een alliantie die ogenschijnlijk defensief was en bedoeld om de verspreiding van het Sovjet-communisme in Europa tegen te gaan. Deze rol bleef de raison d’être van de organisatie tot de ineenstorting van de communistische regeringen in zowel Rusland als de Oosteuropese landen die het Warschaupact vormden in de 1990 jaren. Daarna had de NAVO geen bestaansrecht meer, omdat de vermeende militaire dreiging van het Kremlin en zijn bondgenoten vrijwel van de ene dag op de andere verdween.

Slimme politici waren er echter snel bij om het bondgenootschap in leven te houden in plaats van het eenvoudigweg op te heffen. Nu het Warschaupact geen bedreiging meer vormde, was de NAVO gedwongen andere redenen te bedenken om haar strijdkrachten op een niveau te houden dat snel kon worden verhoogd en oorlogsklaar gemaakt.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: