YouTube verwijdert inzichtelijk interview met Theo Schetters en Robert Malone

youtube-verwijdert-inzichtelijk-interview-met-theo-schetters-en-robert-malone

05-08-22 05: 36: 00,

YouTube heeft een video van De Nieuwe Wereld verwijderd waarin Marlies Dekkers in gesprek gaat met vaccinatiedeskundige Theo Schetters en viroloog Robert Malone over mRNA-vaccins en stijgende sterftecijfers.

Schetters laat aan de hand van gegevens uit Nederland zien hoe het patroon van oversterfte lijkt te correleren met vaccinaties. Malone ziet deze signalen ook in de Verenigde Staten, onder meer in de verzekeringsbranche.

“Geweldig dat Dekkers de twee bij elkaar zet”, schrijft data-analist Wouter Aukema. “YouTube heeft het leuke gesprek verwijderd.” Vervolgens richt hij zich tot de NCTV en het NATO’s Centre of Excellence for Strategic Communications. “Ik snap het wel: dit gesprek heeft toch te veel aandacht getrokken?”

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen schreef na het zien van het gesprek op Twitter: “De bom staat op barsten. De waarheid zal snel aan het licht komen. De ‘vaccins’ beschadigen ons natuurlijke immuunsysteem en zijn in feite een vorm van gentherapie.”

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: