Zuid-Afrika bevestigt eerste sterfgeval in verband met COVID-vaccin

zuid-afrika-bevestigt-eerste-sterfgeval-in-verband-met-covid-vaccin

05-08-22 05: 42: 00,

childrenshealthdefense.org: Het Zuid-Afrikaanse ministerie van Volksgezondheid heeft vandaag bevestigd dat één persoon is overleden als gevolg van het COVID-vaccin 19 dat door Johnson & Johnson (J&J) wordt geproduceerd.

Het is het eerste sterfgeval in Zuid-Afrika dat officieel wordt toegeschreven aan een COVID-vaccin 19.

De persoon stierf aan het Guillain-Barré-syndroom (GBS) kort nadat hij het J&J-vaccin had gekregen, meldde Reuters.

GBS is een zeldzame neurologische aandoening waarbij het immuunsysteem van het lichaam abusievelijk een deel van het perifere zenuwstelsel aanvalt, d.w.z. van het zenuwnetwerk buiten de hersenen en het ruggenmerg.

De symptomen van GBS kunnen variëren van lichte, kortstondige spierzwakte tot verlamming, waardoor de patiënt niet meer zelfstandig kan ademen.

Volgens de Zuid-Afrikaanse gezondheidsautoriteiten ontwikkelde de persoon die stierf nadat hij het vaccin van J&J had gekregen, kort na de vaccinatie symptomen die leidden tot langdurige ziekenhuisopname, mechanische beademing, verdere infecties en uiteindelijk de dood.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: