Zweedse arts slaat alarm over agressieve en zeldzame kankers na ‘Covid-vaccinatie’

zweedse-arts-slaat-alarm-over-agressieve-en-zeldzame-kankers-na-‘covid-vaccinatie’

05-08-22 05: 40: 00,

Een Zweedse arts en onderzoeker luidt de alarmbel over het verband tussen Corona-vaccinaties, snelgroeiende kankers en ontsteking van bloedvaten bij patiënten die zijn overleden nadat zij een mRNA-vaccin hadden gekregen.

De arts, die werkzaam is in het regionale ziekenhuis in de Zweedse stad Kalmar, zei onlangs in een interview met de Noorse vereniging van artsen en gezondheidswerkers dat zij zich grote zorgen maakte over het grote aantal agressieve kankergevallen dat zij zag.

Ute Krüger heeft 8000 autopsies bestudeerd en is ervan overtuigd dat er een verband bestaat tussen vaccinatie en sterfte. “De vaccins tegen Corona lijken snelgroeiende kankers uit te lokken,” zei de dokter. Zij vermoedt dat dit te maken heeft met de ontstekingsreacties na vaccinatie.

Zij heeft met andere pathologen gesproken die steeds vaker tumoren vinden in verschillende organen die vroeger zeldzaam waren. “Niemand luistert naar me,” klaagt Kruger. “Mijn collega’s twijfelen zelfs aan mijn bekwaamheid.”

Een collega vroeg haar bijvoorbeeld om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: