Zwitserland publiceert vaccincontracten – en een bekentenis

zwitserland-publiceert-vaccincontracten-–-en-een-bekentenis

05-08-22 10: 32: 00, Nu zijn ook de Zwitserse vaccincontracten openbaar gemaakt. De passages in de tekst zouden echter een inktpatroon leegmaken…

De aankoopcontracten voor Corona-vaccins die het Zwitserse Federale Bureau voor de volksgezondheid (FOPH) tussen juni 2020 en maart 2022 heeft gesloten, zijn nu “gepubliceerd”. Natuurlijk niet zonder explosieve passages zwart te maken, waarbij de fabrikanten nog meer “donkere nacht” zouden hebben geëist. Zelfs de duur van de geheimhouding blijft geheim.

De federale regering heeft zich lange tijd verzet tegen openbaarmaking met het argument dat de pandemie nog niet voorbij was en dat de verdere aanschaf van vaccins “belemmerd” zou kunnen worden door te veel transparantie. Journalisten en advocaten eisten inzicht, maar kregen het nu in een vorm die de term publicatie tot een aanfluiting maakt. Onder het kopje “Specificaties” in een contract met Pfizer bijvoorbeeld, waren 27 pagina’s achter elkaar volledig zwart gemaakt. At Moderna en

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: