AGENDA 21/2030 van de VN

agenda-21/2030-van-de-vn

06-08-22 10:24:00, De verborgen agenda van ‘duurzame ontwikkeling’ “Het is in het proces van implementatie”

Agenda 21 is een wereldwijd actieplan van 300 pagina’s, geschreven door de Verenigde Naties en ondertekend door 179 landen in 1992. Het wordt ondersteund door alle westerse regeringen, waaronder Australië, Canada, Groot-Brittannië, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië enz. Sommigen noemen het ” De Nieuwe Wereldorde (NWO)” of “Duurzame ontwikkeling (SDG)”.

OPMERKING: Agenda 21 en Agenda 2030 zijn eigenlijk hetzelfde, het verschil is dat de 2030-versie iets meer in detail gaat over de uitvoering ervan en 17 nieuwe duurzame ontwikkelingsdoelen toevoegt. In werkelijkheid zijn ze allebei hetzelfde. Veel ervan is doorgesijpeld in de Grote Reset. Maar om dit artikel eenvoudig te houden, noem ik het Agenda 21. Ik zal ook de PDF voor Agenda 2030 onder dit artikel linken.

Agenda 21 is bedoeld om de huidige internationale wetgeving, verdragen, conventies en voorstellen te integreren in één overkoepelende raamovereenkomst. Dit zal alle naties in staat stellen gebonden te zijn aan dit ene systeem van regels in een poging om dit één-wereldsysteem te creëren dat elke huidige of toekomstige Nationale Grondwet, Wet of Regelgeving zal omzeilen.

In 2012 was er een enorme golf van “duurzame” initiatieven die op lokaal niveau in heel Amerika werden geïntroduceerd. Het was overweldigend. Niemand begreep wat het in godsnaam betekende. De agenda werd gepusht door zowel Democraten als Republikeinen, terwijl beiden elkaar snel de schuld gaven van de beweging. De waarheid is dat het van beide kanten kwam. En deze verwarring is gebruikt om een enorme verandering in het overheidsbeleid op alle niveaus in te luiden, van lokale schoolbesturen tot staatswetgevers en zelfs het Congres.

Het concept van duurzaamheid was toen groot en het is sindsdien alleen maar gegroeid – tot iets dat op een religie begint te lijken. We hebben het hier niet alleen over recycling – we hebben het over een actieve inspanning door middel van een uitgebreide blauwdruk voor wereldwijde socialistische/communistische herverdeling van rijkdom en mondiaal bestuur. En het wordt ons van alle kanten opgedrongen.

Rosa Koire legde het allemaal perfect uit in dit stuk dat je gezien moet hebben (ze stierf een paar maanden geleden aan longkanker):

Het uiteindelijke doel van het programma is om de bevolking te beheersen door onze afnemende hulpbronnen te beheersen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: