Apolut:ㅤDe ondergang van het kwaad | Door Friedemann Willemer

apolut:ㅤde-ondergang-van-het-kwaad-|-door-friedemann-willemer

06-08-22 10: 00,

Een commentaar van Friedemann Willemer.

Hoe noem je politici die, tegen beter weten in, hun volk meesleuren naar de ondergang?

Hoe noem je een volk dat zwijgt?

Onze politici en in hun kielzog de mainstream media beweren dat Poetin een irrationele tiran is die de vrijheid van Europa bedreigt. Oekraïne verdedigt onze democratie, dus moeten we Rusland en zijn oorlogsmisdadigers op hun plaats zetten met sancties die geen grenzen kennen, of beter nog, hen ruïneren en Oekraïne volledig steunen met geld en wapens in zijn strijd tegen het kwaad, zelfs als dat offers vergt van de volkeren van Europa.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: