Apolut:ㅤStefan Homburg “Corona-Getwitter” – snel vooruit door de politiek-sociale waanzin van de afgelopen twee jaar

apolut:ㅤstefan-homburg-“corona-getwitter”-–-snel-vooruit-door-de-politiek-sociale-waanzin-van-de-afgelopen-twee-jaar

06-08-22 03: 53: 00,

Een recensie van Eugen Zentner.

De academicus Stefan Homburg is een criticus van maatregelen van het eerste uur. Voordat het Corona-beleid Duitsland serieus begon te veranderen, maakte hij meer naam als deskundige op het gebied van economische en financiële vraagstukken. Jarenlang verscheen de nu emeritus hoogleraar uit Hannover in talkshows, gaf hij interviews in de toonaangevende media en publiceerde hij er zijn artikelen. Dergelijke optredens werden in de beginfase van de Corona-crisis voortgezet, maar kwamen abrupt tot een einde toen Homburg met zijn verklaringen afweek van de regeringslijn. De absolute finale was een interview met Milena Preradovic, een journaliste die op haar eigen YouTube-kanaal een alternatieve kijk geeft op politiek-maatschappelijke gebeurtenissen en daarvoor wordt uitgemaakt voor “complottheoreticus”.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: