Dissident One:ㅤCovid-vaccins doden één op de 800 60-plussers en moeten onmiddellijk uit de handel worden genomen, aldus een vooraanstaand onderzoeker op het gebied van vaccins – DissidentNL

dissident-one:ㅤcovid-vaccins-doden-een-op-de-800-60-plussers-en-moeten-onmiddellijk-uit-de-handel-worden-genomen,-aldus-een-vooraanstaand-onderzoeker-op-het-gebied-van-vaccins-–-dissidentnl

06-08-22 07:02:00,

Covid-vaccinboosters bij oudere mensen doden één persoon voor elke 800 toegediende doses en moeten onmiddellijk uit gebruik worden genomen, heeft een vooraanstaande vaccinwetenschapper gezegd, meldt de Daily Sceptic.

Dr. Theo Schetters, een in Nederland gevestigde vaccinoloog die een leidende rol heeft gespeeld bij de ontwikkeling van een aantal vaccins, heeft de officiële gegevens van de Nederlandse regering geanalyseerd en een zeer nauwe correlatie gevonden tussen het tijdstip waarop de vierde vaccindoses in het land werden toegediend en het aantal extra sterfgevallen, zoals blijkt uit de onderstaande grafiek. Belangrijk is dat in Nederland de introductie van de boosters in de verschillende regio’s over een aantal weken was gespreid, zodat een analyse per regio mogelijk was, wat het effect bevestigt.

Dr. Schetters, die de eremedaille van de faculteit farmacie van de universiteit van Montpellier in Frankrijk heeft ontvangen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: