Dissident One:ㅤDe ondergang en val van het Westerse Rijk – DissidentNL

dissident-one:ㅤde-ondergang-en-val-van-het-westerse-rijk-–-dissidentnl

06-08-22 04:57:00,

Ergens in de toekomst zal een geleerde academicus een lijvig boekwerk schrijven met als titel The Decline and Fall of the Western Empire, schrijft Batiushka. Misschien zal de inhoudsopgave onder meer twaalf hoofdstukken bevatten met titels als: Eerste Wereldoorlog. Tweede Wereldoorlog. Korea. Vietnam. Palestina. Iran. Nicaragua. Afghanistan. Irak. Syrië. Oekraïne. Taiwan.

Karin Kneissel, de voormalige Oostenrijkse minister van Buitenlandse Zaken, schrijft momenteel een boek met de werktitel A Requiem for Europe. In een interview met Asia Times op 31 juli verklaarde zij dat “de Europese landen op het internationale toneel steeds zwakker worden en dat hun plaats wordt ingenomen door Aziatische landen”. Ze zei dat het Europa “waar ze geboren en opgegroeid is en waaraan ze toegewijd is, niet meer bestaat”. Door onwetendheid en arrogantie veronachtzamen de Europese leiders de bestaande geopolitieke realiteiten en de basisbeginselen van de diplomatie, waardoor een gevaarlijke situatie is ontstaan”.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: