Dissident One:ㅤGouverneur van Florida, Ron DeSantis, gaat oorlog voeren met globalist George Soros – DissidentNL

dissident-one:ㅤgouverneur-van-florida,-ron-desantis,-gaat-oorlog-voeren-met-globalist-george-soros-–-dissidentnl

06-08-22 12:57:00,

George Soros heeft besloten om het Amerikaanse rechtssysteem te vernietigen door radicale aanklagers te installeren – de gouverneur van Florida vecht terug, meldt RAIR.

In de uitzending van donderdagavond prees Fox News gastheer Tucker Carlson de zuivering door gouverneur Ron Desantis van de door George “Soros gesteunde” Florida staatsadvocaat Andrew Warren. Carlson had het over DeSantis’ aankondiging van donderdagochtend dat de linkse staatsadvocaat met onmiddellijke ingang zou worden geschorst, omdat hij de wetten van de staat niet zou handhaven. DeSantis is de eerste gouverneur die zijn staatsgrondwettelijke bevoegdheid gebruikt om een linkse politiek activistische aanklager te verwijderen.

“Uw vertegenwoordigers zijn door u gekozen om de regels die u steunt in de wet te schrijven,” verklaarde Carlson in zijn openingsmonoloog. “Jullie mogen de parameters van jullie eigen samenleving bepalen. Dat heet democratie. Maar wanneer een aanklager beslist welke wetten geldig zijn en welke niet,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: