Dissident One:ㅤLavrov: pogingen VS om de wereld te domineren zijn zinloos – DissidentNL

dissident-one:ㅤlavrov:-pogingen-vs-om-de-wereld-te-domineren-zijn-zinloos-–-dissidentnl

06-08-22 01:30:00,

De minister van Buitenlandse Zaken van Rusland zegt dat de pogingen van de VS om de wereld te domineren geen succes hebben gehad. Volgens hem is Washington een weg ingeslagen die inhoudt dat de onafhankelijkheid van andere staten wordt onderdrukt. Moskou is van mening dat de toekomst aan soevereine staten toebehoort, meldt RT.de.

De oriëntatie van het beleid van de VS om alle delen van de wereld te domineren en de autonomie van andere landen te onderdrukken heeft geen toekomst. Dit verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov tijdens een ontmoeting met zijn Chinese ambtgenoot Wang Yi tijdens de ministeriële bijeenkomst van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Staten (ASEAN).

De minister van Buitenlandse Zaken bekritiseerde de VS omdat zij trachten “hun dominantie te doen gelden” in de wereld en zich “eigenmachtig” tonen. Lavrov zei:

“Wie dit volgt,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: