Dissident One:ㅤOmvolking is een complottheorie: Duitse kinderen nu in de minderheid in een derde van de basisscholen in de dichtstbevolkte staat – DissidentNL

dissident-one:ㅤomvolking-is-een-complottheorie:-duitse-kinderen-nu-in-de-minderheid-in-een-derde-van-de-basisscholen-in-de-dichtstbevolkte-staat-–-dissidentnl

06-08-22 08:40:00,

Het goede nieuws is: dit is in de verste verte niet houdbaar, en deze huidige wereldorde zal over 20 jaar niet meer bestaan, of zelfs maar 10, of nog veel minder. Hij wordt afgebroken waar we bijstaan en het Westen doet het zelf.

Het Westen volgt al decennia een zelfmoordagenda in opdracht van de globalisten (sinds WW2, die we echt gewonnen hebben hoor) en het gaat al maar sneller. De gestarte wereldoorlog tegen en Rusland en China is de druppel. De omvolkingsimmigratie was lang een sluipend proces maar is inmiddels tot een waanzinnige snelheid opgevoerd. En je kán een samenleving niet in stand houden met Somaliërs. Kijk naar Somalië. Daar bovenop komt nog de klimaatwaanzin, met als laatste toppunt dat het boeren in het hele Westen verboden wordt om nog langer voedsel te verbouwen. De communisten creëren een Holodomor 2.0.

Er zullen enkele zeer ernstige veranderingen plaatsvinden,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: