Dissident One:ㅤProblemen met de toeleveringsketen zullen blijven bestaan omdat het systeem gesaboteerd wordt – DissidentNL

dissident-one:ㅤproblemen-met-de-toeleveringsketen-zullen-blijven-bestaan-omdat-het-systeem-gesaboteerd-wordt-–-dissidentnl

06-08-22 04:05:00,

In een recent interview met Bloomberg beweerde de uitvoerende vice-president van UPS dat “regionalisering” van de bevoorradingsketen van cruciaal belang is voor de economische stabiliteit naarmate de geopolitieke conflicten zich uitbreiden. Het woord “regionalisatie” is in feite een codewoord om decentralisatie aan te duiden, een concept waar de UPS vertegenwoordiger duidelijk niet direct op in wilde gaan. Bijna elke handelsexpert en industrie-insider geeft toe dat de problemen met de bevoorradingsketen in de nabije toekomst zullen aanhouden, en sommigen beginnen ook toe te geven (via een omweg) dat gelokaliseerde productie- en handelsmodellen de sleutel zijn tot overleven, schrijft Brandon Smith.

Dit is iets waar ik en vele andere alternatieve economen het al een decennium of langer over hebben. De globalistische dynamiek van onderlinge afhankelijkheid is een ramp die staat te gebeuren, en nu gebeurt het. Zonder gedecentraliseerde ontginning van grondstoffen,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: