Dissident One:ㅤ”Wijdverspreide burgerlijke onrust” dreigt in VK over kosten van levensonderhoud crisis – DissidentNL

dissident-one:ㅤ”wijdverspreide-burgerlijke-onrust”-dreigt-in-vk-over-kosten-van-levensonderhoud-crisis-–-dissidentnl

06-08-22 03:16:00,

De kans op “wijdverspreide burgerlijke onrust” in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van het feit dat mensen het zich niet kunnen veroorloven hun rekeningen te betalen als gevolg van de kosten van levensonderhoud crisis is “onvermijdelijk”, volgens een campagnevoerder.

Nu de energieprijzen in oktober nog verder zullen stijgen als gevolg van de sancties tegen Rusland, hebben veel Britten besloten te weigeren hun rekeningen te betalen als onderdeel van een groeiend verzet dat sommigen vergelijken met de rellen rond de poll tax, meldt Summit News.

Londen werd in 1990 getroffen door gewelddadige rellen als reactie op de pogingen van de regering om de poll tax in te voeren, en de nieuwe heffing werd uiteindelijk geschrapt nadat een coalitie van belangengroepen onder zowel de arbeidersklasse als de middenklasse de handen ineen had geslagen om de heffing te verijdelen.

Een soortgelijke beweging onder de paraplu van de Don’t Pay-organisatie dringt er nu bij de mensen op aan hun automatische incasso’s in oktober te annuleren als de energieprijzen blijven stijgen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: