Dissident One:ㅤZal de waarheid worden gecriminaliseerd? – DissidentNL

dissident-one:ㅤzal-de-waarheid-worden-gecriminaliseerd?-–-dissidentnl

06-08-22 02:10:00,

De vastberadenheid van de gevestigde orde om Alex Jones het zwijgen op te leggen, heeft Sandy Hook weer in het nieuws gebracht. Omdat de bescherming van het Eerste Amendement aan het vervagen is, controleerde ik wat ik over Sandy Hook had geschreven. Ik was opgelucht te zien dat ik alleen had bericht over de scepsis en vragen had gesteld, schrijft Paul Craig Roberts.

Mijn zoektocht in de IPE-archieven bracht mijn artikelen over andere controversiële schietpartijen-Las Vegas en Orlando-en de bomaanslag in Oklahoma City aan het licht. De rode draad in al deze incidenten is dat het verhaal vaststaat op het moment dat het nieuws wordt gemeld, en dat ambtenaren en media nooit van dat verhaal afwijken. Zodra het gebeurt, weten de regering en de media al wat er is gebeurd. Er vindt nooit een onderzoek plaats. Hetzelfde gold voor de moord op president Kennedy,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: