Dr. Coleman: Volgend jaar rond deze tijd zult u in “China” wonen

dr.-coleman:-volgend-jaar-rond-deze-tijd-zult-u-in-“china”-wonen

06-08-22 01:01:00,

Als wij deze oorlog verliezen, en voor de eerste keer vrees ik dat nu, dan zal dat niet komen door de leugens en het bedrog van de samenzweerders van miljardairs die de regeringen, de media en de beroepsgroepen beheersen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het zal niet komen door de censuur en de demonisering van de waarheid-zeggers.

Als wij deze oorlog, de belangrijkste in onze geschiedenis, verliezen, dan komt dat door de collaborateurs, de trollen en de deugdzaaiers die gehoorzamen zonder na te denken, die zeuren en drammen over trivia en irrelevantie, en die niet begrijpen dat wij vechten voor ons leven en onze vrijheid.

En als wij deze oorlog verliezen, zal er nooit meer een oorlog zijn die het waard is gevochten te worden. Wij zullen pionnen zijn; zonder enige controle over ons leven of ons lot. Sir Klaus Schwab (door koningin Elizabeth geridderd voor diensten aan de samenzwering) pochte dat zijn Grote Reset ervoor zou zorgen dat wij “niets zullen bezitten behalve gelukkig zijn”. Ik vrees dat de collaborateurs, de trollen en de deugdsignaleerders hem niet geloven.

Ik vraag me af hoeveel van de zogenaamde journalisten die voor de BBC werken, beseffen dat de leugens die zij verspreiden, hen helpen om hen naar een wereld te leiden waarin ook zij niets zullen bezitten. Dokters, journalisten, rechters, advocaten en politici die de samenzwering steunen, zullen niet vrijgesteld worden van de bloeddorstige ambitie van de samenzweerders om de wereldbevolking met 90% te verminderen. Geen van hen zal vrijgesteld zijn van het plan van de miljardairs om alles te bezitten en ons als slaven te regeren.

Als en wanneer de Grote Reset plaatsvindt, zullen wij geen rechten hebben, geen bezittingen, geen privacy, geen vrijheid, geen keuzemogelijkheden, geen familie, geen gezondheidszorg, geen onderwijs, geen bewegingsvrijheid en geen mogelijkheid om te leven waar wij willen leven. Wij zullen zelfs geen zeggenschap hebben over ons eigen lichaam.

Als u denkt dat dat overdreven is, kijk dan naar de nieuwe wetten die worden aangenomen en kijk naar de manier waarop alles verandert.

De NHS is nog maar een schim van zichzelf, met ongelukkig personeel dat gedwongen wordt absurde regels over maskers en sociale distantie te handhaven die nooit nodig waren. Scholen gaan dicht als er een los blaadje op de speelplaats rondwaait.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: