Goed geoefend is goed uitgevoerd.

goed-geoefend-is-goed-uitgevoerd.

06-08-22 02:50:00,

In februari 2021 speelde zich een apenpokkenscenario af op de veiligheidsconferentie van München.
In het eindrapport dat volgde, werd 15 mei 2022 als startdatum genoemd.

De volgende participanten waren aanwezig;

Het volgende scenario hebben deze mensen op de ‘veiligheidsconferentie’ in München geoefend.

 

We hebben al gezien bij de participanten Dr. Chris Elias van de Bill en Melinda Gates foundation.

Maar interessanter is het om eens te kijken wie die “Open Filantropie organisatie” nu eigenlijk is en door wie dit financieel ondersteund wordt. Op de Engelse Wikipedia wordt ons duidelijk vanuit welke hoek de wind waait.

Dustin Moskovitz made an $11 billion fortune through co-founding Facebook, and later Asana.[2] He and his wife Cari Tuna were inspired by Peter Singer’s The Life You Can Save, and became the youngest couple to sign Bill Gates and Warren Buffett’s Giving Pledge, where they’ve promised to give away most of their money

De gebruikelijke criminele graaiers komen, met een beetje zoeken, al gauw weer bovendrijven. Filantropie als hobby van de financieel rijken om maar geen belasting te hoeven betalen. Warren Buffet, Facebook, Bill en Melinda Gates. Ach wie had dat toch kunnen denken?

Geheel in lijn met de tijdlijn van de oefening van de veiligheidsconferentie in München roept de WHO de noodtoestand uit in verband met de apenpokken.

 

In deze link vindt u de originele website met het gehele draaiboek.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: