Het BBP van Rusland ligt dicht bij dat van Duitsland

het-bbp-van-rusland-ligt-dicht-bij-dat-van-duitsland

06-08-22 01: 13: 00,

Door @AlexanderIV17 (Twitter) voor de Saker blog

Een van de favoriete zinnen van de Westerse propagandisten is ” Rusland telt niet mee, het is ongeveer zo groot als het BBP van Italië” . Ik herinner me dat B. Obama zoiets minachtend zei in december 2016, toen D. Trump net was verkozen en de Democraten gonsden van allerlei Russische samenzweringstheorieën. Sindsdien hebben het Imperium en zijn volgelingen, horigen en vazallen zich aan de lijn gehouden en hoor je dat soort neerbuigingen overal in het Imperium.

Je kunt niet anders dan je afvragen hoe het mogelijk is dat de grootste en rijkste landmassa ter wereld, met $75 triljoenen aan natuurlijke hulpbronnen in 2021, een land met een bevolking van 145 miljoenen , 20 miljoenen meer dan die van Japan, zo’n beperkt BBP kan hebben.

Ga in op de verschillende manieren waarop het BBP (Bruto Binnenlands Product) wordt berekend. In het bijzonder het BBP op PPP-basis (Purchasing Power Parity) versus het BBP op nominale basis.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: